Duše rozbitá na milion kousků

Duše rozbitá na milion kousků

Když se složí na chvíli v cizí loži

zůstane pod přikrývkou nahých těl

po ochodu zase praská

takhle jsem to nechtěl

 

Vždyt' vím jak to dopadá

ani herkules nepomáhá

Sbírám spadlé kousky cestou domů

V naději se neváhá

Co když ale vyhodím ty kousky do lomu?

 

Relikvie ze srdce

utopené v pustině

Proč dívám se tak sladce?

Proč vypadám tak nevinně?

Ressurection čeká mě

Kde začít nevím

střep v srdci ale stále bodá mě

 

 

Autor Amy Girod, 26.01.2021
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí