ZLOMEK

ZLOMEK

Anotace: RD

Lidé veskrze své
ješitnosti. Jsou zde
zmutováni ve špatnost.
Odlož lidskost, co to je.
Lidé od krve, zabijí tě.

Hyeny ještě tě nezbavili
života. A už ti trhají bachor.
Člověk je takový tvor, z potvor.
Jen zákon a vidina trestu klestí
si cestu, proto pro civilizaci?

Civilizace co je to, možná ti
kteří se dopouštějí genocid.
Chceš být ovce či vlk, já vím jak
odpovíš, jsi temně hladový.
Utopte je v kaluži krve, která
z nich vytéká, člověčenství
mýtus smradlavý. Mlčí a už
nic nikdy nepoví, sbohem
světe už se na vraždění třese.

Autor triceps, 28.01.2021
Přečteno 141x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí