Sžij se z nitra

Sžij se z nitra

Sžij se z nitra,
srnka kulhá smířením,
třetí oko hlídá,
víru shluk,
vesmír prolínajícího pozhasíná.


Neobyčejný příběh,
v mstiteli odvahou vyřkne,
po lásce slehla Zem,
nečas mrtvolný pleje,
filantrop dobrých výprav,
se z tlejícího zakleje.


Kde zlo,
tam vichřicí,
za pahorkami nevidomého,
s křesadlem větví,
se letkami zapříčí.


Neandrtálec zručných předvěků,
kostrou evolucí,
morem přežije.


Rubášem vysvobození,
ze svobody trní,

uléhajících životů,
prachem vysvětí,

a přetvoří objevené.
Autor Dejvis, 29.01.2021
Přečteno 158x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí