Pomíjivé skeletony

Pomíjivé skeletony

Pomíjivé skeletony,
shnijí nejednou v prachu,
odvanou kamsi za říší,
a nenavrátí činy chtivé.

Lze pohlédnouti ztrhaným,
všeho všehomírem,
dokud bijící hodina,
levituje rafičkou k srdci.


Pozemských obžerství,

stmíváním zemětřesem,

a čisto pozůstalých zpívá,
lyrou hrajících doznívání,
v tónech chvějivého hlasu,

Anděla shůry dán.


Vynesen,
povznesen,

přeletává vzduchozdáním...
Autor Dejvis, 08.02.2021
Přečteno 122x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí