Kouzelná

Kouzelná

Kouzelná,


čáryfukem foukává,

lahodně vějířem,

spící hladiny ikeban,

zívá vzýváním žen,

víří všemocně,

na kolébkách soumraku,

předvídáním dráčků,

zamlkle splašených,

plachá koule tančí,

dech beroucí vzdech,

purpurou zásněhem zatrsá,

přepadle zkousnutým rtem,

rdíc spílá záchvějím,

tónin monotónnů,

vytoužených klaviatur,

po klávesách,


mořem vzbouřených srdcí.
Autor Dejvis, 18.02.2021
Přečteno 150x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Maruško květená:*)

19.02.2021 06:26:54 | Dejvis

Moc pěkná * :)

19.02.2021 00:25:12 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí