MRZUTOST

MRZUTOST

Anotace: RD

Dým kouří z komínu rým.
Šprým pouhým okem, skokem.
Krotké zdraví jenom šlichtu praví.
Zní hudba z vodopádu bryskně padá.
Koleje jsou vlak se plazí, nebuďte nazí.

Strom padá na tvou osobu, asi tě mačká.
Dýchá jenom trochu, kola co se netočí.
Zvadlý kolotoč, už děti nikdy nezatočí.
Krok za krokem skok za skokem, skoč.
Trochu podlý zabil, plody tvého snění.

Sytý hladovému nevěří, nežer tolik otěží.
Spadl na zem jako blázen a už nevěří.
Zrychlený tep monumentální střet, na zemi
střep. Mocný byl nemocný, v noci louku pokosil.
Cítím smrad někdo kradl krásné snění tvé.
Letím světem prstem po mapě, únik atrapě
světa, který v kosmu někdo v budce létá.

Autor triceps, 07.03.2021
Přečteno 136x
Tipy 4
Poslední tipující: Barbuch S. D., šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí