DEGUSTACE

DEGUSTACE

Anotace: RD

Ztrácím slova kde jsou kurva.
Dech už my zdechl, nevyřkl nic.
Z plných astmatických plic, už
není dále co říct. Oběšenec ledabyle
tu se houpe. Z huby visí mu něco
asi jazyk anglický.

Jsem zproštěn viny, za nežití.
Skrývám se dívám, skrze tebe.
Ohlušující rána, hned takhle z rána.
Proč roste tráva, papírky si koupíš.
Neprohloupíš zkusmo, dej si páva.

Je to kráva ne je to píča, dále skryta.
Zním tak jak se cítím, nic neslyším.
Jen ohlušující řev tak tiše neposlušný.
Zrádná slova sova na mne kouká, čumí.
Pod očima kruhy, ne ty co na vodě spí.

 

Autor triceps, 07.03.2021
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí