BUDOUCNOST

BUDOUCNOST

Anotace: RD

Ticho leží, na zemi bezvládné.
Ne to je tělo, něco asi chtělo.
Marná snaha, odňata sněhem
zavátá. Zírám, otevírám svá
okna dokořán. Ne nechci slunce,
nemá nade mnou moc, moc. Chci tmu
bezvládnou, odvrácenou stranu měsíce.

Jsou nás tisíce, milióny bez života.
Skryti navenek nepoznáni, ukryti.
Zavřel se svět v tvé mysli, co si
syslí. Úzkost a depresi jež rozdávat lze.
Chceš nadávat, potřebuješ tiše řvát.
Struny kytary, rozezní se vždy falešně.
To je habitat, zde nastaven taky tak.

Rudá krev, nachová podívaná.
V pitevně se probudil, omámen.
Noční můra zírá na tvůj skalp.
Mozek už tam není, fuj to je hnus, chcípl.
Jak těžké jsou všechny myšlenky.
Jsou tam ukryté, zvony bijí na poplach.

Ne já jsem živý, chtěl bych říci.
Nepohnu ústy, zrada vypuštěna.
Zabil mě stín, smutný kolidující splín.
Chci tedy už spát, nech mě odejít, neznít
Ty duše už odejdi, konec nadešel,nechci
Proces nezastavitelný, smrtí podepsán.
Razítko nepotřebuji, kola autobusu znám.
Takže to je konec, kde je ráj nebo peklo.
Jenom kecy zavřené v kleci, poťouchlý škleb.
Smích podivný ten poslední, vynucený škrobený.

 

 

 



 

Autor triceps, 10.03.2021
Přečteno 132x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, petrzal, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí