MINCE

MINCE

Anotace: RD

Mocný vichr náhle ztichl.
Tma zosnovala náhlý puč.
Půjčím si křiklavé štěstí.
Od života pěstí, náhle zuřivě.
Křičím do věčnosti au a proč.
Skočím nepřeskočím nevyhnutelnost.

Je zde pevnost a v ní malý chlapec.
Zle mu je a tak pláče, slzy stříbrné.
Věčnost je zde reálná a veskrze na..
Zlobí se chlapec, už prý mu není dvacet.
Takže muž nestydíš se, otevřel si klec.

Kdo v ní je, ne já nechci ven, říká smutně.
Chtěl bych ale mám strach, matný pat.
Zavře klec zaleze si do koutku, oči plné.
Přemítá nerozhodný lituje, hlava zmatená.
Co to tedy znamená, imituje lítost zarputile.
Kdo to tady hnije, hnisá sám rozpolcený, orly rozklován.

 

 

Autor triceps, 10.03.2021
Přečteno 143x
Tipy 6
Poslední tipující: Šmajda, OpilyJohn, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí