POKEC

POKEC

Anotace: RD

Vznosná myšlenka v rukou pokrytce.
V kostce uvězněn, zalit hněvem budoucím.
Fanatik smýkán ubodán svou pravdou, lží
natolik řvoucí. Zaníceně odsouzen, sám sebou.
Proč je svět upoután na posteli, zmírá v bolestech.

Poklesek bohů, jež vytvořily tuto realitu.
Cesta pokrytá těly, nepromluví nikdy již.
Nač kříž, symbol pohádek pro dospělé.
Vstávej a řinči okovy, v nichž jsi uvězněn.
Noc odsouzena, stane se náhle dnem.

Slunce svítí, usmívá se, nebo jenom šklebí.
Samé jedy v ústech cítím, slyším hřeby jak
mé tělo plní se. Svou misi splní, obklopen zradou
ve vlastní krvi. V hlavě hravě si tam hraje. Nač,
na zničení svého těla. Sebedestruktivní hra o
to kdo, první ocitne se v truhle zapomnění.
Už prý žádné snění, jen poslední nádech, urputný.
Uzamčen, odevzdán, rozklížen, pozdvižen, prý do
jiné sféry. Prý je to psané, černé na bílém, prohnilém.

Autor triceps, 28.03.2021
Přečteno 140x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí