Harmonia nazvučuje

Harmonia nazvučuje

Vousaté podnebí čepírkuje kouzlami,

harmonia nazvučuje,

po sloupcích mechů,
zazelenalého šepotu,

odkrývání přelétavých dýchavnic kosů.



Rybníček vegetí stydlivě,
snad vybleskne vnad,

a znakoplavky krouží k odrazům,
po zastíněné bublince vakuem zázraků.



Laskomilné veselí trumpetek,
hoví si růžemi,

k pražící upovídané secesi,
zahnaných milování,

nafouknutého elixíru spoutání.


Jak v království mocnářů ladiček,
kde fenomény svárů šílí,
v omamných kropenáčků,
usedající v prachu s Námi,

do vlasových váčků úbočí,

i řasokřídlatých krás.
Autor Dejvis, 31.03.2021
Přečteno 169x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, enigman, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu vegetit...

07.04.2021 13:56:38 | enigman

musel jsem si to dát dvakrát než-li jsem byl schopen pojmout tvé dílko :-)

01.04.2021 07:46:23 | Clown

Inu, je to pletoucí milí Clown:)Díky za gesto

01.04.2021 08:46:55 | Dejvis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí