RD

RD

Anotace: DOZVUKY

Trocha čeho, cosi tu i bylo.
Vznáším se do temné noci.
Prvoci povstali, zemi si zabraly.
Kroky tiché, madam psyché.

Slyším v hlavě ty hlasy.
Nemají pasy, zní křik spásy.
Mrtvolnosti živé, odkryté.
Smůlou žhavou, polité.

Zrcadlo pravdu ti řekne.
Kořeny, velmi jsou odřeny.
Zavřen, kolik stojí nezbýt zas.
Sdílím svoji zrůdnou netečnost.

Nahý, ponořen, vytvořen, umořen.
Prý plachý, odhozen vstříc obloze.
Padá tam neví kam, cítí se uboze
Vezmu nůž zlom ty žebra, jsi tam už.
Kde u mne, tak zastav, ten zvuk života

 

 

Autor triceps, 04.04.2021
Přečteno 128x
Tipy 3
Poslední tipující: WWW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí