paradoxy mysli a srdce

paradoxy mysli a srdce

že prý tam není už ani pocit "já"
můžete mi tedy vysvětlit
komu se to tedy děje?
vrším na sebe paradox za paradoxem,
myšlenkové hrátky mezi spánkem a bděním
neschopnost ukázat na "to" prstem
stále uniká, unikát jeden...
prý je to "cesta"
můžete mi tedy vysvětlit
odkud kam?
každá vteřina popírá tu předcházející
logika šla na ryby
a ulovila delfína
jen pokrč rameny
vysměj se těm paradoxům
roztáhni srdce
a leť
Autor danielsoft, 05.04.2021
Přečteno 172x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Jan Urban, mkinka, Marten, Iva Husárková, šerý, WWW, Týna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mysl a srdce je totéž...jen z různého pohledu...žádnej paradox není...;-)

06.04.2021 16:37:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí