TRUMPETA

TRUMPETA

Anotace: RD

Úsměv na ksichtě my chcípl.
Prostě zdechnul, zašklebil se
a padnul zcela mrtev. Stejně to
byl jen takový, automatický škleb.

Po něm ten člověk co u něj byl
na návštěvě jako štěně pohlazené.
Zbyla tvář pokryta, zoufalstvím.
Pitomým kopáním do lkaní.
Utopen v krvi, odstaven, veden
jako objekt čeho si.

Je mi zle je my debilně, zkurveně.
Prostě na píču, to klikem hákem
podepíšu. Mé tělo potrhané tím
vším, vybuchuje a je všude, jak
je libo. Tam na stropě vidím kus
toho hnusného ksichtu. Střeva
obtočena zaníceně vystrčena.

 

Autor triceps, 06.04.2021
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Měsíčník, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední věta se vyjadřuje jasně. Ten pocit dobře znám. Důležité je, aby jej člověk neměl moc často.

06.04.2021 16:08:56 | Měsíčník

Bohužel u mne je to téměř každé ráno až během dne to teprve polevuje.

07.04.2021 09:19:41 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí