PRECIZNĚ

PRECIZNĚ

Anotace: RD

Odlit z olova.
Chodí si pro
slova. Hnijící
osnova. Tam a
zase dokola. Honí
pes malý les.

Stesk po úderu.
Zataven do minulosti.
Tam kosti vybělené
sluncem, hostí. Byli to
lidé, byli to bytosti bez
zubatého hašteření.

Bez peří, křídla pokryta
betonem. Potopen hluboko
v oceánu, říše utajena dnes.
Nechceš tu být, nejsem zlý.
Jen podvědomě přízemní.
Nezní už nic, vše je už dávno
pryč. Nenajdeš ani, ten klíč.

Chceš otevřít dveře, vykopni
je a vstup, najdeš tam zítřejší
přítomnost. Pitomost zabalenou
do pěknosti. Zavři oči hmatej jen,
poznáš co pravé je a co jest jen
náhražka života. Zašita, na malou
chvíli odkryta, ty píčo drog dnes už
bylo dost. Nevolej o pomoc, zemři dost.

 

Autor triceps, 09.04.2021
Přečteno 130x
Tipy 4
Poslední tipující: paradoxy, OpilyJohn, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí