JASNOZŘIVÝ

JASNOZŘIVÝ

Anotace: RD

Lovím duhu, snoubím sen.
Utajeným pohledem, vzlyků.
Z vnitřku pohledných slibů.
Vidím tu chybu, nemohu ji nést.
Létat, k zemi přidržen přistižen.

Zahřej mě slunce v mé kobce.
Z kopce šel, utrhnutý pošetilý.
Dotek hrůzy, zastavené srdce.
Rozbuší se zas, uvidí robustní jas.
Plný krás odpověď zní, nuž tak ji zvedni.

Dřímající poločas, tvého rozpadu.
Už běží, blábolí, že prý je stále svěží.
Jsi nutný někdy nudný, stále věcný.
Došel až nakonec začátku, přečte ti pohádku.
Krabatící se grimasa, něco chtěla odevzdat se.
Ksicht nebo jen maska nevidouce ji odkládá.
Strhaný odhodlaný v půlce rozervaný, že prý
ďas zas něco vzals.

Autor triceps, 05.07.2021
Přečteno 210x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí