Růže lásky

Růže lásky

Anotace: ...

Ach, jak je to ponižující,

být odmítnut od ženy.

leč co proti lásce zmůže umírající.

mé tělo tlí mezi růžemi!

A vyživuje něžné květy,

jež rozvinou se na slunci,

to mojí touhy velké věty

mou lásku pohřbí, a můj cit.

a vyživuje něžné květy,

jež rozvinou se kouzelně,

to mojí touhy velké věty

mou lásku pohřbí do země.

A vyživuje něžné květy,

jež pro tvou radost se rozvijí,

tak mojí touhy velké věty

každé mé slovo zabíjí.

Autor Abeekr, 25.07.2021
Přečteno 179x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to těžké. Hodně síly.

25.07.2021 16:34:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí