Starý vlk

Starý vlk

Býval jsi vlkem, co nevěděl,
kam by se vrtnul.
Do černých jam občas padal jsi.
Tak lehce, jak by sis...
Horší pak bylo drápat se ven
a dýchat vzduch, který je kolem,
zbavit se sraček a hoven.
Neznám tě, tak jak se sluší.
Můżu jen tušit bolest všech duší.
I tvé.

Autor Řeka, 08.08.2021
Přečteno 129x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sstano
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí