HLÁSEK

HLÁSEK

Anotace: RD

Vzdechy nocí odžitých.
Směji se, já nic neslyším.
Důvody, jako přesýpací
hodiny. Sny šmahem
odejmuty. Křičím, ničím,
běsním, do skořápek.

Intuitivní, v dáli nářek.
Bolest duší, něco tuší.
Krok, bolest, další krok.
Výbuch neštěstí, hledám
nohu, nebo ruku, kde jsou.
Cítím tu železitou pachuť, blízké
smrti.

Sto kilo lidstva, nebo svinstva.
Tělo zkormoucené, smutné, pláče.
Je tu zase, výkřik, tak mocně nemocný.
Lež uložena do kapes, pravda prý
neiluzorní. Prostě někde je, usínám
v prachu budoucnosti. Omamné
připojení, delikatesy, krysí steak.
Dá si ho teď, zavři knihu, konec odchází.
Světlo temné ho doprovází, z prasátky si
hází.

Autor triceps, 09.08.2021
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, Isla, mkinka, paradoxy, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krysí steak :) to je ale fantazie !

10.08.2021 14:59:13 | Isla

Díky Islo za návštěvu u mne.

19.08.2021 14:42:05 | triceps

Stále "sebe alarmující" verše. Ale Tvůj tvůrčí pokrok (dle mého názoru) je znatelný. Pěkně propracované i s pozoruhodnými obraty* Rád jsem si přečetl.

09.08.2021 20:43:21 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí