JEN

JEN

Anotace: RD

Utopen v záři temnoty, jsi uhněten.
Jsi to ty nebo jen tebe kousíček.
Postavený z trusu, toho hnusu.
Už není nic, zbyla pouze pachuť slov.
Čekají na doprovod kapkami slz.

Kdy vystřelí kulku do tvé hlavy, umrlé.
Bez přísahy dogma utkané a nastalé.
Zvuky života i smrti jsouc ti na povel.
Prohlédni si své vrahy, než tě zabijí.

Pouta zrající na tvých pahýlech.
Vzduch nasáknutý krví, něco říkají.
Padám, hádám, semknu, leknu, očekávám.
Snil jsem sen o dni bez konce i tak vstávám.
Nastala už zmítající se odmlka území zběsilostí.

Autor triceps, 13.08.2021
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí