Šapitó

Šapitó

Kam se poděl klidný tik,
tic tac nemá dech,

na ulicích města šváby syčí,
to je kopáč na trati.


Blázní se v kolizi,
bláznem je kdejaký taxikář,
poblázňuje šílenství,

co v kazajce rozluští kostka,
né ta rubikonova,
normální leckdy že ano,

toť cyklus předpojatých recitací.




Kdo je u prázdného stolu,

ten podivín vysmátého lidu,

hoci nerad pod lupou,

ve stádiu vyžrané larvy,

co nezakuklil urnu,

jenž svým Šapitó,


se stal nekonvenční diabolkou.
Autor Dejvis, 15.08.2021
Přečteno 121x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Mkinkooo * Objetích dojetich

15.08.2021 10:00:19 | Dejvis

Také posílám objetí. Jíťa

15.08.2021 10:27:36 | mkinka

Velmi silná báseň. Mluví svým jazykem.Líbí.

15.08.2021 09:55:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí