BESTIE

BESTIE

Anotace: RD

Ulice plné bytostí.
Bez masa a kostí.
Ukrytých tajemství.
Zoufalství na pokračovaní.
Sny už sem, nechodí.

Umrlec netuše svého
statutu. Potkáváš jej v
mlhách. Jasností své
obezřetnosti. Tonoucí
se pokračovaní ​chytá. Nech
zřejmost, svou obvyklou.

Zatrpklost nanicovatou.
Poslední rána, takhle z rána.
Padla roztrhla se ničí, křičí.
Detonace utrhla se drtí tebe.
Vedle sebe stojíce náhle padá.
Ne není mrtev jen nepokrytě
živě rozpolcen. Tak zní tvůj úděl.

Autor triceps, 19.08.2021
Přečteno 116x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, mkinka, ccigg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí