Budoucnost je nejistá

Budoucnost je nejistá

Budoucnost je nejistá
Co si asi přichystá?
Co bude za rok? Budeme ještě žít,
Splní se mi vše co chci, a co bych mohl chtít?
Nebo vše skončí v temnotě černé?
Zloděj čas ukáže nám, až tato stránka zbledne

Budoucnost není příliš slibná
a asi nebude ani trochu vlídná
Ale třeba nedojde k pokolení
však naděje, ta umírá poslední!
Autor Osamělý básník, 21.09.2021
Přečteno 218x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Rozmarýna, Psavec, kdotoví, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutno je mi... ze této básně.

21.09.2021 20:28:06 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí