báseň, jejíž název nedokážu vymyslet, ať se sebevíc snažím

báseň, jejíž název nedokážu vymyslet, ať se sebevíc snažím

vědomí...
jak zkvantuješ vědomí?
je spojité
jako srdceryv ke Slunci
míšení barev mezi světlem a stínem
slité stránky všech knih světa
nepospíchej, vyplašíš ho...
stejně ho nepřibude ani neubude
i když pulsuje tam a zpátky
mezi zdánlivými "póly" a "protiklady"
prstoklady...
a dvě ruce spletené spolu
smazaly stejně všechno, co se kdo snažil říct
Autor danielsoft, 10.10.2021
Přečteno 199x
Tipy 7
Poslední tipující: OpilyJohn, Psavec, Koala, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí