Ranní Šleha

Ranní Šleha

Anotace: Berte to s nadhledem.

Sbírka: Emoční Dealer

Když depky ráno nezvládám,
iluze a sny v hlavě si poskládám.
Těch pár vizí není vůbec zlých,
člověk se přece stále utápí v iluzích.

Jako třeba dneska brzy ráno,
včera toho šílenství bylo asi málo,
musel jsem se znovu celý zapřít,
a šťastné iluze si v hlavě vytvořit

Citil jsem se na chvilku znovu dobře
v mysli se uklidnila deprese bouře
A já jsem mohl s radostí vstát
a nějak v tomhle dramatu pokračovat

Takže jsme se šli projít se psem do polí
i když z toho chladu ráno ruce a packy bolí.
Oběma nám spolu bylo dobře v tom okamžiku,
i když mě byla fakt kosa, oblečen jen v mikině a triku.

A tak strávili jsme spolu pár příjemných chvil
a já docela fajn věc se vlastně naučil.
Ráno si střelit emoci a usmívat se na svět
to jsou zkrátka bolesti co musíme vytrpět. 

Autor Dextero, 23.11.2021
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Rozmarýna, Lighter, petrzal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si dnes ráno taky šlehnu... sice do polí to mám dál, tak půjdem pod les... a taky se pořádně vobleču:D

24.11.2021 06:38:50 | Sonador

Vystřelit si z hlavy emoci a šlehnout si do žil optimismu, to je naše ranní droga. Příroda nás naštěstí stále kojí. :-D

23.11.2021 11:09:25 | Lighter

Ano. S pomocí kouzelných skřítků, které stačí jen zavolat :D

23.11.2021 11:27:34 | Dextero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí