Na mořské hladině

Na mořské hladině

Ztrácím se, 

hledám správný směr,

ale marná to snaha, 

do snů se propadám.

 

Mám strach,

že zabloudím,

a dojdu tam,

odkud se nelze vrátit.

 

Pátral by někdo,

nebo bych upadla v zapomnění?

Stala bych se něčím,

co bylo, a už není?

 

Jak cítím obavy,

snažím se víc,

držet hladiny,

dýchat.

 

To Ty,

aniž to víš, 

mi připomínáš,

že mám plavat.

 

Svítíš,

skoro jako maják,

a já vím, 

že chci

 

 

 

 

 

Autor girasole, 30.03.2022
Přečteno 176x
Tipy 10
Poslední tipující: Amarylka, Sonador, Friday, Psavec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vydařená poezie, smekám .)

31.03.2022 09:13:27 | Constantine

nojo majáky mám ráda .) hezký

30.03.2022 17:06:38 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí