Slavičin

Slavičin

Jak slyšela jsi vzdych v peřině,
byl sem to já,
co lákalo mi nahlas,
ten Slavičin zpěv pod okny,
kdy barva svíčky zhasla,
a Amor láskou vyletěl.


Bavlnící polibky,

to medovina,
vstoupající hornatý stromořad,

co vrhá dukáty paprsku,
po jakých se vzpomíná,
na fialkách vánku.


Tak uctivě nahlédni,
a rozvaž nektar mnohasrdcí,
vpravdě,
ať jsme pokladem.


Okem duše v rouše,
zabiji soka psem,
a pomiluji dnem za dnem,
tu ovoněnost spalujíc,
ve třpytu kapek,
kdy zapršelo s obloh.


Ustoupím krok lepivě,

a parket hoblin se zbortí,
když sme samy,

po převýšení touhy,
a zdivočelá řeka,

tak zmizí k potopení jinam,
v base strání a lůn.
Autor Dejvis, 31.03.2022
Přečteno 123x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, šerý, Psavec, Jan Kacíř, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anooo, pro nás hamtyyy;))

02.04.2022 08:05:42 | Dejvis

sladký nektar ti ulpěl na rtu, dobře že sis ho nenechal jen pro sebe*

02.04.2022 07:48:39 | Sonador

Díky moc;)

31.03.2022 20:15:27 | Dejvis

Rádo se stalo.

31.03.2022 20:16:57 | mkinka

Moc se mi líbí.

31.03.2022 18:38:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí