Hráči na trubku

Hráči na trubku

Anotace: Tak, kdo umí hrát na trubku?

Až budu starší, budu hrát na trubku
A chci být nejlepší
Nejlepší hráči na trubku, to jsou kádři

Nejlepší hráči na trubku umí mluvit
Zpívat
Hrát
I mlčet
Takoví hráči na trubku zvukem malují obrazy
Trubky, která pláče
Směje se
A někdy i mlčí –⁠ když je konec

Nejlepší hráči na trubku jsou jiní
Nástroji šeptají své bolesti
Líbají ho
Dokud jim ze rtů necrčí v provazcích krev
Dokud jim slzy neleptají tváře
Dokud už nemohou líbat
Nikoho jiného než jen náustek

Rád bych se stal nejlepším hráčem na trubku
Ale neumím líbat
Autor Ravena Lupus, 28.04.2022
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, danaska, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trubka je úžasný nástroj, já milovala hru L. Armstronga. Tak ti přeju, abys hrál jako on. Daniela

28.04.2022 18:51:05 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí