Obraz

Obraz

Anotace: Vidíš ten obraz? Vzácný a milý Světozore?


Vidíš ten obraz? Vzácný a milý Světozore?

Otočil jsem se ke stínu.

Vidím, bratře, co vidět bys ty toužil si.

Řekni nám, hloupějším, co znamenají ty čáry?

Jsou to nálady. Ta veselá, ta smutná, ta rozvášněná velmi.

Vždyť vedou všechny jedním směrem! Smysl to dává žádný!

Smysl to dává všechen. Však ty stojíš k nim zády.

Autor David__S, 05.05.2022
Přečteno 158x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, R.C.Šumbera, paradoxy, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí