NULA

NULA

Anotace: Lyrická báseň

 

marnivá bytost mnohoznačností slitá 

řev rozjitřených úsudkú rozmanitých

sténající zářivá uhrančivá jinakost čpící dlí zde

sklo co rozbíti se mnohokrát nemělo a však hle

dům zklamaný podrápaný podobou zdánlivou

plivou do ůst tě berou tou měrou domnělou

 

vodopád nedotčených tajných skutků

uvězněn ve svých vizí loajálních vskutku

myšlenky jen jako smyčky svírajích hrdlo tvé

řekni rázné ne doutnajícím posudkům v mysli své

mozek co by továrna jednoznačně proti tobě 

hle ukrutný nepodařený proslov doutnající spoušť 

 

šlechtěný ten co by měl nenávidět zrovna tebe

je tam nahoře nebe nebo jest to úlitba těm marnotratným

nemocný opuštěný rozmazám na plátně jako obraz abstraktní

důvod co neznal podstatu rozvířených zlomů nezvratných

prý obratný možná jen zbytky všemovného zooufalého pudu

tak sbohem já už půjdu možná příště někdy v oblacích ve formaci

v sekci informací

Autor retarda, 06.05.2022
Přečteno 111x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí