DOVĚTEK

DOVĚTEK

Anotace: Lyrická báseň

 

odjištěn a pak hozen

ne nejsem sladký hrozen 

jsem ta věc co vybouchne si

kdy se mu zachce nu přeci

když ji to dovolíš pojistku vyhodíš 

a pak se odhodíš a vybuchneš

 

nenuceně prudce krvavě a elegantně

cáry z teba visí krev je tady doma 

není cizí chce se ji tady zvracet

ve sloup oči nenuceně odvracet

je to jen přetvářka nejasná ukázka

toho co vše umí i co vzorně dovede

 

sebe ne tebe si sebou do nějaké říše odvede

budeš tam s ní snít sny o mrtvých lidech

ona je umí udělat je proto stvořena

válka taková nuceně složená uleželá

teď již vstala a dělá velká ramena

tanky děla houfnice drony velká stolice

 

střílí se tu zabíjí na popud nějakého idiota

kdo ho zabije jsi to konej už svět se na tebe mile usměje

uděláš službu lidstvu tak vezmi si tu flintu

a udělej do toho zmrda sakra velkou dirku

diktátor kdo je jeho vzor fašismus v hubě má

ale je to on zvoní zvon na poplach  ta zvrácená ideologie v každé zemi je

 

tak si ty svině hezky pohlídejte a smrt jim nemilosrdně dejte

nepárat se snimi zab tu hnusnou svini v něm je to hnijící  zlo tak ho sakra neomlouvej

vybral si cestu nenávisti tak mu dej třeba jenom ránu pěstí

nebo rozkopej mu ksicht aby barvy všelijaké mu tam simfonii ironie hrály 

lidé by se mu smály ještě polít smůlou opepřit peřím a může jít

 

zdechni si v nějaké hnusné díře neotravuj dále tento svět

nejsi nic jsi jen ubohost zabalená do lidské kůže

krysa je více šváb je král a ty jeho šašek tak mazej ho zabavit

soudy policie to jsou jen opice ty by   určitě lépe soudily 

spravedlnost takové prázdné slovo vražda se dá promlčet

tak to jako má být civilizace směji se ti zákony co tě neochrán

policajti tě před kamery zabijí

 

ani před zákony si nejsme rovni někdo je tak narovnaný že se ohnout v pase nemůže rázem by se totiž zlomil

jen ta smrt to vše smaže na konci dní posledníchí tě vymaže v té zemi tam nás žere stejný hmyz

jinak vše je nejisté odlité buď do bronzu nebo do zlata někdo jen svou podobu v písku  sama sebe najde

tak se vzdej už jsi to prohrál život svůj když js sei ve špatné kolébce ocitnull tvůj svět je jen hnusná lež tomu věř a ty jsi jen nepatrný útržek z listú smrduté věčnosti 

 

 

Autor retarda, 08.05.2022
Přečteno 125x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí