týměsíc

týměsíc

týměsíc
je danielsoftí časová jednotka
znamenající sedm měsíců
jsi ve slepé uličce?
inu, počkej týměsíc
a něco se stane
...nestane
ani hluchá ulička nezačne slyšet
jen se cyklí
akce-reakce akce-reakce
ad nauseam
a ani týměsíc cyklení
nevytvoří novou věc ex nihilio
to chce čin nevázaný akcí ani reakcí
ba stvořitelský akt
silnější než vytvořit
nové slovo
Autor danielsoft, 21.05.2022
Přečteno 149x
Tipy 10
Poslední tipující: WWW, kudlankaW, Psavec, Iva Husárková, Sonador, takova, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tedy jo :-)

23.11.2022 15:08:02 | WWW

fakt tip za to,že tomu vůbec, ale vůbec nerozumím

21.05.2022 19:42:16 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí