SHOW

SHOW

Anotace: Lyrická poesie, hnije si.

svítím v mlze uboze a sklesle
vidíš záblesk světla cekla cetka
co se děje hniju ve světě v rozporu plném
děravý svět vydumaný vítězi kteří nevěří
 
páteř prohnilá ohýbáním zcela zádumčivá
v cele života hnije ten co státem vražděn je
byl to on nebo jen shon po pachateli ebenovém
nejsme si rovni peníze jako odpustky chvění mysli
slyším trávu růst vodu brnkat na kytaru člověka zmírat
 
lehce vzdychat možná naposled chcípni naposled si plivni
dusný mrazivý člen individuální jednotka člověka
koloběžka na ní jsi tak jen nespadni vnitřně tiše si zdechni
vdechni ten kyslík napojen jsi nevydechuj už ten jed prosím
nezbedný svět bída a smrt číhá tu všude slyšíš už odpočet
je nás pět nebo miliard několik většina jen bídu celoživotní zná
nu asi možná nebo jistojistě jediné co je u všech jisté je ta ona
 
 
Autor retarda, 21.06.2022
Přečteno 114x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí