Realita

Realita

Je hlupost mat lutost pre minulost
Zajtrasok stará sa o buducnost
Prestriham vsetky Ariadnine nite
Ja najradsej zijem v realite

Co bolo to bolo a uz sa neodstane
Prezil som zivot a snad nie marne
Nesiem si vzpomienky, neobzeram sa
Minulost je prec, rozlucil som sa

Bude co bude a tak to ma byt
Osudu neujdes, co sa trapit
Prijat svoj osud, nie tapat v tme
Ved proti prudu plava sa zle

Nie vcera, nie zajtra, Teraz a Tu sme
Prezivat kazdy moment skusme
Pre tuto sekundu, pre tu sme tu
Darujme životu realitu

Pieskove hodiny, kde najuzsie su
Tam je ta sekunda, moment zlomu
To co sa presype, to už je prec
A kolko zostava, to nevidiet

Co este nebolo a co už nebude
Je to tak vzacne, zajtrajsok ..pride?
Autor RoTa, 24.06.2022
Přečteno 128x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, mkinka, Fialový metal, Psavec, Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie, žijme nyní a teď:-)

25.06.2022 11:57:14 | CULIKATÁ

Přesně tak

25.06.2022 12:30:14 | RoTa

no ano - přítomnost;)

24.06.2022 23:07:57 | Sonador

Tak nějak život braný pragmaticky, lepší brnění, nežli pojmout flegmaticky.
Ta předposlední strofa (zejména) je opravdu výborná*
Pěkná, pěkná poezie*

24.06.2022 23:05:41 | šerý

Díky

25.06.2022 06:25:05 | RoTa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí