FIELD

FIELD

Anotace: Lyrická poezie

 

zvrhlost tu číhá na lidi ošidné

probouzí touhy vyprázdněné 

polité tekututinou vyčpělou

začíná se potit mrtvola nevolá

 

sežehnut sluncem unaven trpce

vymačkávaná ze mně kapalina lidská

trochu se mi stýská když oněmnělost tryská

živočišný druh má kolem sebe kruh

 

to definuje jeho podlý vyprázdněný status

chlupatý kaktus když taky tak nevrle píchá

nemám rád očividnou klamavou ztuhlou zradu

ve svém pádu do zapomnění zlomím si obyčejně vaz

 

šeptavý hlas vyřizuje vzkaz odlitý ze znepokojených zvratků

najdi zkratku počni vše od počátku nezdecimuj slova v úpadku

dokonalý zločin prováděn na lidech od jejich prvobytných začátků

kříč němě otevři ústa více není tady dole slyšet má prý zatvrzele pršet

Autor retarda, 27.06.2022
Přečteno 113x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Snacek, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí