STUPID

STUPID

Anotace: Lyrická poezie

 

zabil bych toho zmrda

ta pomsta by byla tvrdá

kecy v kleci nemohu přeci

proč protože má moc 

a má ji trochu více než-li dost

 

drží mě v silných kleštích

musím poslouchat jak ští

mé blízké má je v té hubě

ta která by mohla být celá od krve

 

kamenou tvář si nasazuji 

radši bych ho svou pěstí políbil

parodie člověka tvář hnusně odvěká

jako malé dítě má strach vmést zpříma

z očí do očí je to pytel pln hoven zdejší 

 

má mě hrsti nebo spíše v nemovitosti

jsem pustý dlím ale chtěl bych být svobodný

mám strach ze své nahromaděné rozlícenosti

krach trpělivosti kamna zatím nesmí bouchnout

 

ale jednou si svou cestu určitě proklestí

až se budou moci zcela zhostit né postit

jen maličko trošku a zřejmě nutně povinně nevinně

definitivně tohle píši abych svou hořkost zde zanechal

 

ponechal zde kamínky horké od plamenů jež mnou plane 

zatím je to asi to pravé nebo levé snad i prostřední

tak odsouzen k nečinnosti zháším svůj oheň 

pro teď zlomen udušen vytlačen rozumem

 

 

Autor retarda, 28.06.2022
Přečteno 140x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí