Lidstvo se nikdy neponauci

Lidstvo se nikdy neponauci

Homo sapiens sa zbláznil
Destrukciou svet zachvátil
Pred potopu sa navratil
Kainov znak neodvratil

Koname fakt logicky
Velmi ergonomicky
Vyzera to komicky
Vysledok je tragicky

Do prirody dame smeti
Nevidomim nase deti
Na ÁRE vraj: Ako je ti?
A basnikovi prazdne vety

K tomu pride Putin, Asad
Koniec vseobecnych zásad
Jak dozadu sa dá ist nazad?
Hitler, Pilát, Drakula Vlad?

Otec syna nenavidel
Láska bola len na pridel
2000let sa Kristus mylil
Ludska rasa je fakt Devil?

Uvedomme si, nie mylne
Ludstvo nieje na vyhyne
Hromadime se jak kiahne
Láska u nás však prahne

Jednoduchý liek poznáme
2000ky liet ho máme
Miluj Svojho blizneho
Ako seba samého

Co budete robit hadi
Nie váš svet vám vadí?
Tak nech už nas nenavnadi
Bojovat za cudzie vnady
Autor RoTa, 30.06.2022
Přečteno 130x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."perte se, žerte se"...od stvoření světa "bohužel" stejná písnička...

30.06.2022 16:03:48 | Marten

Bla bla bla, ja vím
Slzy u toho ronim
Bojovat však nemám čím
Poezii vypotim

01.07.2022 08:25:19 | RoTa

Miluj svého blízkého jako sebe samého, tak, tak..

30.06.2022 15:48:12 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí