1989

1989

Anotace: mixed feelings from a person who was born in Czech 1989 omlouvam se za cestinu

Když mas srdce zjihle,když jsi narozena ve znamení debila co má imrvere potíže pac si nezvladatelným chaoticky naladenym způsobem soběstačná popleta s dobrým srdcem která se nekonečně probouzí už rovnou nasrane protože včera bylo zase nespravedlive a pradeda mockrát vyprávěl prvorepublikove pravdy tenkrát když naleval lak do okurek zase velmi pomalu proto aby krupaly ..ale my chceme vše rychle a pak hned ztratime zájem taky a nejen,pro starý lidi ale on stejne pomalu vyprávěl něco a tvrdil ze na dobre věci se musí čekat a tak proto čas te mozna dneska rozveselí s vůni darovaných květin jdes tou samou ulici a to co reknes je někdy trapné protože starnes jako okoukané náměstí v centru města..cigarety beres radši sebou klíče na polici nazujes si boty čeká te nový den štěstí v kapse nenajdes nemas zapalovac avysnene dobrodruzstvi začne tam kde ti někdo ve tmě pochodní posvítí nevadi nic ztratit se můžeš i ve vlastním tele..říkám Všem ze můžu běžet dneska jjedes vítr ve vlasech a klacky pod nohama praskaji opru se o kůru stromu a zalepim se smulou kterou miluji tak jako barvu jehličí na pokraji sil mi chutna pocit svobody polostastne polounavene polomracno mraky přehlížím záclony mám zatazene zase kuju neplechu v ovzduší je cítit krém na opalování a ty zase davas význam dechu..zacnes stim hned teď potis poslední snahu s naději ze začneš znova ale vis ze čisté svědomí si měla naposledy když sis myslela ze třeba upeces chleba a žal se vstřebá protože ti v dětství vonely kvasnice,v poradku slečno někdo má rad čerství chleba , někdo postaví zeď a dá cihlu k cihle tak mas pocit,ze žiješ proto abys koukala na to jak všichni mají vsechno hned…a zase se ptáš proč mám srdce zjihle a zadluzene a postavila jsem si z pujcenych cihel drahou zeď…když si nemuzu dovolit dat těsto do tize protože jsem v neustále ve stresu a musim porad něco vracet ..tobě,máme,nekomu a hlavne na hned..
Autor nikifa, 10.07.2022
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Lighter, Frr, Holoxicht
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-((

11.07.2022 14:25:19 | CULIKATÁ

strašné

10.07.2022 22:08:47 | Holoxicht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí