"TO"

"TO"

Co napsat bez chuti?

nikoho, nikdo nic nenutí. 

Co zbytky ze stolu - 

tak pod stolem pak spolu?

 

Zbytky ke zbytkům

ukáplé kapky vína.

Jinde však plný stůl

ústa jídla plná.

 

Kamenná podlaha

v dechu vlhkost jen.

Druhý přát krásný den

a v hlavě nosit sen.

 

Ona hlava, ona zem

ten je dech, a ten je den,

drobek, uniklý ten sten.

To ticho, a to prázdno jen.

 

Zem, drobků plný stůl

Ticho, šepot myšlenek 

TO hlína tiše mluví:

"Dotkni se"

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 17.07.2022
Přečteno 164x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, šerý, Fialový metal, Holoxicht, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí