Pocit

Pocit

Na jídelním lístku oblohy

není žádné ráno

křídla havraní odrážejí hvězdy

z hvězdokup

padaje tak hluboko

a potrhané nitky souhvězdí

splétaje se kolem krku

 

možná pocit je to jen

mohu do něj spadnout…

 

v nebi černá díra

 

hýbe spánkem…

Autor Caliéry, 21.08.2022
Přečteno 169x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, CULIKATÁ, Psavec, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí