Nostalgie

Nostalgie

Spletené city nostalgie

plavaje tam pod hladinou,

čas nasazuje ploutve noci

já nedoufaje v jinou,

plynouti zákoutími uliček,

pro které já kroky počítal

a nikdy nedopočítal…

 

Rozpustí se kámen

na stokrát opodané dlani.

Neměl jsem jej brát,

vždyť ladil do rytmu

umíněného stakáta bytí!

 

Alespoň vím, že naživu jsem,

loudáním někdy rychleji plynou míle.

 

Slunce nemusí svítit,

abychom pojmuly,

jak se třpytí…

Autor Caliéry, 27.08.2022
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Vivien, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný začátek: Spletené city nostalgie

27.08.2022 19:53:04 | Stanislav32

Hvězdné řádky s umem jazyka citlivých dlaní.

27.08.2022 14:57:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí