Cesta na vrakoviště

Cesta na vrakoviště

Anotace: aneb starcovo remcání

blatník ti rezne neděláš parádu
hlavně že jedu měj dobrou náladu

výfuk ti drnčí zníš trochu falešně
domů tě vezu netvař se nevděčně

máš vůbec brzdy mám trochu obavu
na co chceš brzdit nejseš ty na hlavu

motor ti klepe co když se zastaví
no tak si lehnem u škarpy do trávy

kam mne to vezeš kam vlastně jedeme
buď rád že žiješ slyšíš pád kamene


tak tak že žiju na srdci těžko mi
no tak buď v klidu máš čisté svědomí


svědomí čisté však plíce děravé
plíce nech větrům oči máš laskavé


v očích mám slzy zůstal jsem v světě sám
na pláč je brzy dneska tě vezu k nám

bolí mne duše chtěl bych už zastavit
stane se šrotem co nejde opravit

ze šrotu ocel součástí ingotu
budeme spolu získáme jistotu

Autor Uličný, 20.09.2022
Přečteno 174x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Frr, Dreamy, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je jedno odkud a kam jedeš, vše je v pořádku...hlavně že jedeš zvesela...;-Dtrochu jsem to zenové moudro upravil, no a co...

21.09.2022 14:56:49 | Marten

Zpívala by se...:-)

21.09.2022 09:44:27 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí