Na trn úmrtí

Na trn úmrtí

Anotace: ;

Srdce
Srdceš
kloveš z mého vědra cit
přeteklo to vtáhle
do opruzenin a motolic raníce
tak mokvá krása přešlá
nade více hlasná
z mocí hladomorů
toť stravy živných přeludů
a Boha bohů slovesných.


Ohluchla mi děvka
ve stáří hnilob
co by snít bych chtěl
jímž jsem odsouzený
jak vězeň hvězd odvěkého soudce
s konečným to podpisem krvích žal
a ztrestáním.


Žel nemáš ráda
nyní už děvečko své vnady zahořklého jitra
vůči lascivnosti Luciferova řádu
po kolikách sexuálních stanic.


Srdce
Srdceš
neodbije tlak razií v jas
a nerozjasní se pražádný den za jiný
a za přítmé vděčnosti rtů
ty nemilučká schízo
jsem dojatý na trn úmrtí
u trnitého plotu bezdechů v zmar
čekám na čekanku do října odchýlené květovlády

růžé tiš opony sklové.
Autor Dejvis, 27.12.2022
Přečteno 130x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Frr, Psavec, Fialový metal, Imaginant, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A safra. Téměř bezútěšná.
A děvečka diví v děvky... ty nemilučká schízo / u trnitého plotu bezdechů zmar*

31.12.2022 15:28:00 | šerý

Trochu si pohrávám se zklamáním mým.. Ženy jsou nebezpečné poněkud:)

31.12.2022 16:37:36 | Dejvis

Dejve, Tvoje verše...recitátorova smrt. Příčina: udušení ze zauzlení jazyka. V žádném případě nechci modré nebe o Tebe připravit, ale už se těším. Přečteš mi, viď?

27.12.2022 22:52:10 | Kumiko

Přečtu Kumiko, to víš že ano. :)

28.12.2022 10:26:15 | Dejvis

Velkolepé v tazích nekonečna.

27.12.2022 20:54:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí