Kaz srdcí

Kaz srdcí

Anotace: ()(

Červy jsou prolezlí k milencům skrz
nebo že by se spletli
a zmoudřeli by jim hladové krky
než se cpát hořce za nocích prohřešení...


Zvony na dvanáctou hvězdy honí
a úplněk není tím románem
paniček a kmánů
z pohledných to krásek karnevalu
a umaštěných šrámů

hrouží se to na poplach
a řve nestoudně k čaroději znetvořené sebelásky.



Z hloubi duše vrabec přežívá
jež v pravdě je řečen však
tím pádem nepoletí ani chmýří unylé
jak taková nuže může být něha
když se zamračí v orgasmu čerň
tak diabol regrese sílí
k šibenici prostopášníků.



Zlá krev upsala se rájem
Don Juanství nadržených vykadilo kaz srdcí
v zmar pošetilých hlupáků
jimž dravá zvěř vykousla čelist
těm noclehům vášní

néé nemilovat zoufalství

nemocen je ten cizopasník
co uhnívá mu kvítí přelité

žel nevzrůstá lásky den !
Autor Dejvis, 25.04.2023
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápaditě, leč s nábojem a bez skurpulí.
Je to ale počteníčko*

25.04.2023 18:33:36 | šerý

Děkuji šerý brachobarde:* Inu tam je nebezpečí jaksi inkognitem:)

25.04.2023 18:42:22 | Dejvis

TO JE SINÉ, PANÁČKU - OBDIVUHODNÝ TEXTÍK** ST*

25.04.2023 13:49:04 | Frr

Díky díky panáčku:)*

25.04.2023 14:49:57 | Dejvis

Hluboká filozofie. Chválím Tvé řádky zpracované v okvětním lístku nekonečných prostorných vět.

25.04.2023 12:41:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí