Probuzení z dobré falše

Probuzení z dobré falše

Anotace: Krátká cesta uvědomění svého reálného stavu. V tu chvíli, kdy vnímat začal realitu konec přišel.

Jednou jsem se temnou cestou procházel,

bylo to jako nikdy jindy.

Na něco jsem přicházel,

že duch můj už asi navždy odcházel.



Ten strach vnímání reality mě dostal,

až na druhé straně jsem se probral.
Autor Velborn, 08.05.2023
Přečteno 82x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí