Hlava

Hlava

Mění ti svět před očima
Zvolna, zlehka, neustále
Jak starý pes kouskům
novým se nenaučím
Svoji duši zlehka mučím
Při představě, ve své hlavě
Že atomovým útokům
Čelilo moje město zaostalé
A ne japonská Hirošima.

Hadr

K*L
Autor Karel Letník, 31.05.2023
Přečteno 139x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí