Děda

Děda

Zanedbaný jsem až běda
vlastně tím, že jsem děda
papuče od Vánoc sbírám
na svět už se jenom dívám
nestarám se o všednosti
mám rád svoje maličkosti.

Je to na vás moje děti
uklidit to naše smetí
a budovat nový svět
já už mohu zcepenět

Věřte mi jen, že je to kruh
jsme totiž jeden stejný druh
a ten se nikdy nepoučí
půjdete stejně do papučí.

Autor Ďábel sám, 02.06.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Kan, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr je moc pěkný..

13.06.2023 15:13:51 | Admirál

díky

14.06.2023 08:01:07 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí