Záříme potoky

Záříme potoky

Anotace: (*)**

Kdo to přichází
k zahradě labyrintu zrození
když neodchází s tělem

přec douškem Boha to vlívá
motýlím šumění křídel žasu
pro plnokvěté splývání krajů
a symbolik

abychom načerpali síly dojmů
v odpuštění k jejich křehkostem
a snad i zazpívali postříbřené písně tu
v ozvěnách
jež se ocitáme v slzách medovic.



Pročpak nekvetem zemí úžin
můžem-li ozvonět stydká srdečna
co kanou smutky
k pochodním zavřelá

byla tam nevědomost

viďte mý svatí apoštolové

záříme potoky duší
jenž sami jste knězi napůl oddaní

já pánem Vás
všechny miluji.
Autor Dejvis, 12.06.2023
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další z těch, která by bylo škoda minout.
Dobře ty*

13.06.2023 00:07:09 | šerý

Děkuji příteli *

13.06.2023 06:32:17 | Dejvis

Víra, myšlenky a pozitivní myšlení. Je zde ztvárněno i odpuštění. Pěkné dílko s velkým srdcem nekonečna. Ráda jsem četla a děkuji za tuto možnost.

12.06.2023 15:14:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí