Chceš-li mé vtělení

Chceš-li mé vtělení

Anotace: )(*)

Byla nebyla
iluzorní láska se utratila
ač klokotala
jak mne zbožňuje.

Černická pražena
zrádné krve
se mnou hrála loutkové divadlo
a za nitě tahala
mou vniknuvší schránku
co na ní pachy stolic much
se zvětrale vyřádily v ruch.


Rozdrtila ostřím úst
ty naše kvetoucí oázy jar
svou trpkou zjedovatělostí
hypnotické kobry
a tak si lámu hlavici o patník mramoru
kde vymítám démona sexu orgií
pána poskoka vymrdlého
jež ve mne si uprcl.



Zajdu potom všem
do spálených trav ulehnout
a milostně přecedit lady kostry snad
zapomenout
vyslyšet inovaci
bosonožné sasanky kmotřenek
a jí se oddat
na holátko plaše v sametu
to bych si spřál
při ohni varu zdivočelém
v tanečku samby lam
pod červeným obrem titánů

jejž osvítí žárem náruč
vplétání v zkraty

toť zněhají blíže

více a víc
do úmor zmámení

chceš-li mé vtělení
znát

havraní.
Autor Dejvis, 24.06.2023
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji přirovnání, bohatá slovní zásoba, opravdové emoce i barevná kompozice zlatého a hodně citlivého nekonečna.

25.06.2023 17:28:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí