Alfa i Omega

Alfa i Omega

 

 

Přišla jsem sem

a nikdo se mě neptal.

Je to jen sen

nebo něčí ideál?

 

Zvrhlá hra v kostky,

co určuje náš osud.

Jdou na mě mrákoty.

Jsem vůbec odsud?

 

Nebo ta spadlá hvězda,

která se přišla učit?

Sem, do vnitřního světa

založit krvavý úsvit.

 

Pro Tebe zničím vše,

abych byla s Tebou.

Úplně vše, co bylo naše

a byls opět se mnou.

 

Na ničem jiném nezáleží.

Musíme být opět spolu,

i když žijeme ve vězení.

Překleneme tu temnotu?

 

Bojuji s časem

      úplně sama.

Jsem to, co jsem

      Alfa i Omega

 

 

Autor Penemue, 29.07.2023
Přečteno 176x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, MatyhoZmaty, Psavec, zde.neck, Anfádis, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hluboký! :)

07.08.2023 22:02:32 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí